Ανοιχτή Πρόσκληση για Συμμετοχή στο Σεμινάριο Εκπαίδευσης Συγγραφής προτάσεων Erasmus+ KA220 που διοργανώνεται από το EURAXESS CP του Πανεπιστημίου Αιγαίου

 

Eκπαιδευτικό σεμινάριο του έργου “Multiplying the Impact of EURAXESS Hubs – ERA TALENT” με τίτλο: Εκπαίδευση στη Συγγραφή Αιτήσεων Erasmus+ KA220 – Συμπράξεις Συνεργασίας.

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε νέους/ες ερευνητές/τριες των ακαδημαϊκών και ερευνητικών ιδρυμάτων της χώρας και προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία εκπαίδευσης στο θεωρητικό πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ KA220.

Λεπτομέρειες Σεμιναρίου:

Ημερομηνία: 23-24 Ιανουαρίου 2025

Τοποθεσία: Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Μυτιλήνη, Λέσβος

Τρόπος Παρακολούθησης: Υβριδικός (Δια ζώσης & Online)

Ώρες:

Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2025 (09:30-14:30)

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2025 (09:30-13:15)

Περιεχόμενο:

Εισαγωγή στο Erasmus+, στόχοι και δομή του προγράμματος (Βασική δράση 2).

Παρουσίαση και ανάλυση της Αίτησης ΚΑ220- Συμπράξεις συνεργασίας.

 

Για το πρόγραμμα και την εγγραφή δείτε εδώ: https://www.euraxess.gr/greece/events/seminario-ekpaideysis-sti-syggrafi-aitiseon-erasmus-ka220-sympraxeis-synergasias

 

Ομιλητής: Δρ. Αναστάσιος Μπάρμπας

Ο Δρ. Αναστάσιος Μπάρμπας, κορυφαίος ειδικός στη συγγραφή ερευνητικών προτάσεων, θα ηγηθεί της παρουσίασης του σεμιναρίου.

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης και της συγγραφής αιτήσεων χρηματοδότησης, ο κ. Αναστάσιος Μπάρμπας έχει συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη του προγράμματος Erasmus+ ως συντονιστής της Βασικής Δράσης 2 και αξιολογητής αιτήσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η συμβολή του στον σχεδιασμό και την εξωστρέφεια εκπαιδευτικών προγραμμάτων είναι αναγνωρισμένη διεθνώς, καθιστώντας το σεμινάριο μια εξαιρετική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες.

Γιατί να συμμετάσχετε;

Ενημέρωση: Για οποιαδήποτε ερώτηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το EURAXESS Contact Point του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο euraxess@aegean.gr.

Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την υποστήριξη των ερευνητών μπορείτε να βρείτε εδώ:

EURAXESS Europe

EURAXESS Greece