Διαβούλευση του PRIMA για το Ετήσιο Πρόγραμμα Εργασίας (Annual Work Plan) 2021

Σας ενημερώνουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη δημόσια διαβούλευση της Γραμματείας του  PRIMA (Partnership for Research and Innovation in the Mediterranean Area) για την προετοιμασία του Ετήσιου Προγράμματος Εργασίας  για το έτος 2021.

Η διαβούλευση απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους κοινωνικο-οικονομικούς φορείς (αγροτικούς συνεταιρισμούς, επιχειρήσεις, μη κυβερνητικούς οργανισμούς κλπ.) και αποσκοπεί στη συλλογή απόψεων σχετικά με το περιεχόμενο του Προγράμματος Εργασίας 2021 και της αντίστοιχης πρόσκλησης υποβολής προτάσεων για τη χρηματοδότηση έργων Έρευνας και Καινοτομίας.

Οι θεματικές προτεραιότητες του PRIMA περιγράφονται στο Στρατηγικό Θεματολόγιο Έρευνας και Καινοτομίας του προγράμματος (PRIMA SRIA- Strategic Research and Innovation Agenda) και είναι επιγραμματικά οι εξής:

και το Πλέγμα νερό – γεωργικά συστήματα – τρόφιμα.

Το Στρατηγικό θεματολόγιο Έρευνας και Καινοτομίας (SRIA) αποτελεί τη βάση για τη διαμόρφωση των ετήσιων προγραμμάτων εργασίας του PRIMA και κατά συνέπεια θα πρέπει να ληφθεί υπόψη στη διαμόρφωση των προτάσεων που θα κατατεθούν στο πλαίσιο της διαβούλευσης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να συμβουλευθούν τα Ετήσια Προγράμματα Εργασίας των ετών 2018 και 2019 ώστε να ενημερωθούν για τα θέματα που περιλαμβάνονταν στις αντίστοιχες προσκλήσεις  υποβολής προτάσεων.

Η πρόσβαση στο σχετικό ερωτηματολόγιο παρέχεται μέσω του συνδέσμου: http://prima-med.org/consultation-of-socio-economic-stakeholders/  και η συμπλήρωση του απαιτεί 5 έως 10 λεπτά.