Συμπληρωματική ανακοίνωση της ΕΜΣ/ΙΚΥ για την Πρόσκληση υποβολής Στρατηγικών Συμπράξεων ως απάντηση στην κρίση του COVID-19

Aγαπητή κυρία, Αγαπητέ κύριε,

Σας ενημερώνουμε ότι η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+/IKY έχει αναρτήσει συμπληρωματική ανακοίνωση σχετικά με την πρόσκληση υποβολής προτάσεων Στρατηγικών Συμπράξεων ως απάντηση στην κρίση του COVID-19 με καταληκτική ημερομηνία 29 Οκτωβρίου  2020 (12:00 ώρα Βρυξελλών, 13:00 ώρα Ελλάδος).

Η πρόσκληση αυτή έχει δύο βασικές προτεραιότητες:

Α. H πρώτη προτεραιότητα αφορά στην ενίσχυση της ετοιμότητας παροχής ψηφιακής εκπαίδευσης και απευθύνεται στους τομείς της Ανώτατης Εκπαίδευσης, της Σχολικής και της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Β. H δεύτερη προτεραιότητα στοχεύει στην ενίσχυση της δημιουργικότητας και απευθύνεται στους τομείς της Σχολικής Εκπαίδευσης, της Εκπαίδευσης Ενηλίκων (όσον αφορά στους τομείς της Εκπαίδευσης & Κατάρτισης).

Τα σχολεία ενθαρρύνονται να κάνουν χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας School Education Gateway και Ε-twinning για την εξεύρεση εταίρων.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε δείτε εδώ:

https://www.iky.gr/el/iky-rss/item/3589-sympliromatiki-anakoinosi-tis-ems-iky-gia-tin-prosklisi-stratigikon-symprakseon-2020-me-skopo-tin-antimetopisi-tis-krisis-tou-covid-19