Ημερίδα ενημέρωσης για τις πρώτες δράσεις της Δομής Μεταφοράς Τεχνολογίας «ΣΠΕΙΡΑ».

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν ευκαιρίες χρηματοδότησης για την ωρίμανση και εμπορική αξιοποίηση ερευνητικών αποτελεσμάτων, καθώς και για την εκπαίδευση της ερευνητικής κοινότητας σε θέματα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28.6.2022, στο Αμφιθέατρο «Μιχαήλ Γεράσιμος Στρίντζης» στις κεντρικές εγκαταστάσεις του ΕΚΕΤΑ στη Θέρμη Θεσσαλονίκης (6ο χλμ οδού Χαριλάου – Θέρμης,) και ώρα 9.30 – 11.30.

Ταυτόχρονα, θα υπάρχει η δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησης μέσω της πλατφόρμας webex.

Για την καλύτερη δυνατή οργάνωση, παρακαλούμε για τη δήλωση της συμμετοχής σας στον σύνδεσμο Δήλωση Συμμετοχήςέως τη Δευτέρα, 27.6.2022 (14:00).

 

Πρόγραμμα Ημερίδας Ενημέρωσης για πρώτες δράσεις ΣΠΕΙΡΑΣ_28.6.2022

 

Η πράξη ΣΠΕΙΡΑ  στοχεύει στη συστηματοποίηση των διαδικασιών, τον εμπλουτισμό των υπηρεσιών καθώς και τη δημιουργία ισχυρής ταυτότητας της Δομής Μεταφοράς Τεχνολογίας στο ΕΚΕΤΑ. Προβλέπει την αξιοποίηση των  υφιστάμενων δομών και της εμπειρίας του ΕΚΕΤΑ προς όφελος του ιδίου και τεσσάρων ακόμη οργανισμών που βρίσκονται στη φάση συγκρότησης των διαδικασιών μεταφοράς τεχνολογίας. ΕΚΕΤΑ, Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός ΔΗΜΗΤΡΑ (ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ), Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ), Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) και Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (ΠΔΜ) συμμετέχουν στην ΣΠΕΙΡΑ για την αποτελεσματική αξιοποίηση του πλούσιου ερευνητικού έργου τους και την ανάπτυξη καινοτομικής επιχειρηματικότητας. Η πράξη ΣΠΕΙΡΑ με Κωδικό ΟΠΣ 5150060 υλοποιείται με τη χρηματοδότησης της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα Καινοτομία 2012 – 2022».