Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+ για το 2020 – Οδηγός Προγράμματος

Δημοσιεύθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρόσκληση ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+ για το 2020, την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ.
O Προϋπολογισμός του Προγράμματος Erasmus+ είναι κατά 12% επαυξημένος, σε σχέση με το 2019. Συνολικά, 3 δις ευρώ αναμένεται να χορηγηθούν μέσω του Προγράμματος σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Δημόσιοι και Ιδιωτικοί φορείς που δραστηριοποιούνται στους τομείς της εκπαίδευσης και κατάρτισης, νεολαίας και αθλητισμού μπορούν να επωφεληθούν μέσω της συμμετοχής τους στο Πρόγραμμα.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ευκαιρίες που προσφέρει το Πρόγραμμα Erasmus+, καθώς και τις καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων, παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον Οδηγό του Προγράμματος.
Ο Οδηγός του Προγράμματος Erasmus+ για το 2020 δημοσιεύεται:

Ελληνική έκδοση
(https://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/resources/documents/erasmus-programme-guide-2020_el)

Αγγλική έκδοση
(https://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/resources/documents/erasmus-programme-guide-2020_en)

Δείτε και το Δελτίο Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής εδώ.

Πηγή: https://www.iky.gr/el/iky-rss/item/3417-prosklisi-endiaferontos-gia-tin-ypovoli-protaseon-sto-plaisio-tou-programmatos-erasmus-gia-to-2020